Om meg

Jeg heter Hege Borgland. Jeg startet min markedsføringskarriere hos Zalando i Berlin i 2012. Etter dette har jeg vært ansatt hos BliVakker, Douglas og Onepiece i tillegg til konsulentoppdrag for et titalls bedrifter.

Jeg har hatt ansvaret for planlegging, budsjettering og gjennomføring av alle kampanjer i performance-kanalene. Jeg har satt opp små, store, statiske, dynamiske og responsive kampanjer og annonser i Facebook, Snapchat, AdWords og forskjellige CRM-systemer med mer. Jeg har hatt ansvaret for alle ledd helt fra oppsett av markedsplanen til analysen i etterkant.
Oppgavene har vært svært varierte og har inkludert elementer som produksjon av kampanjemateriell i Photoshop, oppsett av landingssider og A/B-testing i flere ledd, i tillegg til oppfølging av byråer og forhandling av avtaler for display-annonsering.

Nå bruker jeg dagene mine på å hjelpe bedrifter med synlighet på Facebook og Instagram i tillegg til produksjon av nyhetsbrev og andre markedstiltak.

På fritiden er jeg lidenskapelig opptatt av mat og reiser og spiller brettspill. Jeg driver også Boligkunst.no og snart også Heges mat.